2. OTVORENI STOLNOTENISKI TURNIR -”ZABOK 2007″

655

Prvog dana nastupile su mlađe kategorije (klinci, mlađi kadeti, kadeti i juniori). Nastupilo je i naših trinaest igrača, poglavito u najmlađoj konkurenciji (9 polaznika stolnoteniske škole), te 4 juniora (Huis M., Paučnik A., Vanja Vrančić i Rasonja O.). Prvog dana svakako je uspjeh osvajanje 2. mjesta Huis Martina i 3. mjesta Vanje Vrančić u kategoriji juniora.

U nedjelju je Coha Miroslav osvojio 3. mjesto u kategoriji veterani, a u paru sa Robertom Klobučarom također 3. mjesto. U kategoriji parova Krepelnik Marko i Fučkar Tomislav zauzeli su 2. mjesto. U seniorima se istaknuo Anđelko Zrinski osvajanjem 2. mjesta, te Marko Krepelnik 3. mjesta. Prvo mjesto u kategoriji Seniori-pojedinačno osvojio je fantastični Aldin Džaferović, koji je u cijelom turniru izgubio tek jedan set.

Ukupno je u oba dana nastupio 121 natjecatelj u 8 kategorija. Nastupili su natjecatelji iz Osijeka, Valpova, Donjeg Miholjca, Slavonskog Broda, Koprivnice, Virovitice, Varaždina, Novog Marofa, Jastrebarskog, Duge Rese, Zagreba i mjesta naše županije (Krapina, Zabok, Oroslavje, Donja Stubica, Zlatar). Zanimljiv je jako dobar uspjeh stolnotenisača iz naše županije, koji su bez obzira na jaku konkurenciju osvojili puno trofeja.

REZULTATI