DOMAGOJ KRAMARIĆ TREĆI I NA TOP-12

1327

Domagoj ove sezone napreduje i igra sve bolje, pa je tako nakon nedavnog Prvenstva Hrvatske, osvojio mjesto i na postolju TOP-12 turnira za kadete u Ljubešćici. TOP-12 je poseban turnir, koji pokazuje pravu kvalitetu svakog igrača. Dok te na ostalim turnirima može pomaziti „sreća“ u ždrijebu, ovdje nema skrivanja, već se mora odigrati 11 jakih mečeva, po sistemu svatko sa svakim, a teško je i u svakom meču biti na najvišoj razini.

domagoj_kramaric_2U dva dana Domagoj je ostvario skor pobjeda i poraza 8-3. Prvog dana zabilježio je samo jedan poraz od Johannesa Antolovića iz Svetog Lovreća (1-3), a nanizao 6 pobjeda i to redom Antonio Burić STK Merix Zagreb (3-0), Leo Vekić STK Opatija (3-2), a zatim i trojku iz GSTK Zagreb Lovro Zovko (3-2), Karlo Franjčec (3-1) i Filip Borovnjak (3-2). Na kraju dana  dobio je i Petra Zniku iz STK Samobor 3-1.

Drugi dan započeo je također pobjedom nad Ivorom Banom iz HASTK Mladost Zagreb (3-1), ali je zatim izgubio dva meča. Bolji su bili Leon Šantek iz Ljubešćice (2-3) i Jakov Jakelić iz HASTK Mladost Zagreb (1-3). U posljednjem meču pobijedio je Leonarda Šplehara iz STK Malinska (3-1).

Skor od 8-3 donio mu je treće mjesto iza dvojca iz HASTK Mladosti Zagreb, Jakova Jakelića (10-1) i Ivora Bana (9-2).

Luka_Kramaric.jpgU isto vrijeme Domagojev mlađi brat Luka Kramarić, na domaćem terenu u Zaboku također je igrao pozivni turnir 12 najboljih najmlađih kadeta. Nije bio uspješan kao stariji brat te je na kraju zauzeo 8. mjesto.