OPET IZNENAĐENJE IZ JASKE

795

U 8. kolu 1. hrvatske lige ostvaren je polovičan uspjeh na domaćem terenu. U prvoj utakmici protiv STK Jaske krenulo je dobro, nakon prva tri meča poveli smo 2-1 nakon što je Cvetko u uzbudljivom meču preokrenuo 0-2 protiv Đurinovića. Igra parova je otišla na stranu gostiju i očekivali smo sraz dva najbolja igrača obje momčadi. Prema očekivanju Zeljko je poveo 2-0 protiv Jelića, ali je zatim neobjašnjivo potonuo i gosti su izjednačili. Iza toga Cvetko je glatko i očekivano dobio Cibana, ali odlučujući meč je Matković izgubio od Đurinovića. Tako je Jaska postala naša crna mačka u ovoj sezoni.

Pod dojmom prve utakmice započeo je meč protiv STŠK Dugog Sela. Gosti imaju veoma ujednačenu ekipu i jedna su od najboljih ekipa u ligi. Okreću postavu i već u prvom meču traže rješenje utakmice stavljajući svojeg najboljeg igrača na Zeljka. Međutim Zeljko se „probudio“ te lako i sigurno pobjeđuje 3-0 u setovima. Zatim Matković gubi od Murata 0-2 u setovima, ali preokreće te pobjeđuje 3-2. U trećem meču Cvetko vodi 2-0 Mislava Martineka i očekujemo brzi završetak utakmice, međutim sada gostujući igrač preokreće i smanjuje vodstvo na 2-1. Par opet zakazuje i gosti izjednačuju na 2-2. U sljedeća dva meča Zeljko čisto dobiva za domaće, a Luka Martinek izjednačuje pobjedom nad Cvetkom. Sedmi meč opet pripada Matkoviću, ali ovaj put je odigrao smireno i pametno te donio zadnji bod protiv Mislava Martineka za konačnu pobjedu.

Obje utakmice su bile iznimno zanimljive i napete, a sport nosi svakojaka iznenađenja. Očito će meč sa Kvarnerom biti odlučujući u borbi za prvo mjesto na kraju sezone. Atiković i društvo očekuju nas u slijedećem kolu u Rijeci, 05.03.2016. godine. Vjerujemo da će naši dečki biti nadahnuti kao i u prvom dijelu sezone te izboriti i gostujuću pobjedu nad najvećim rivalom.