Search
Close this search box.

ZABOK-TRGOCENTAR OD JESENI ŽUPANIJSKI PRVOLIGAŠ

Završilo je natjecanje u 2. županijskoj ligi te možemo ekipu Zabok-Trgocentar proglasiti pobjednikom, što ih čini novim prvoligašem u slijedećoj sezoni. Dečki su se malo mučili u jesenskom dijelu, odigravši čak 5 utakmica neriješeno 5-5. Na proljeće je sve krenulo puno lakše, a možemo reći da je jedan ključnih momenata bilo aktiviranje Vanje Vrančića, što je pozitivno utjecalo na ekipu. Kako god, Tomica Turk, Mladen Kušan, Mario Antolić i Vanja Vrančić su kao ekipa završili sezonu 2013/2014 u 2. županijskoj ligi bez poraza i zasluženo će od jeseni igrati u 1. županijskoj ligi.
Drugoplasirani Zabok-AquafilCRO također ima šansu kroz kvalifikacijski susret sa ekipom Zagorec II izboriti prelazak u višu ligu. Treće mjesto zauzela je ekipa Stubaki II. Ekipa Zabok-kadeta imala je šansu biti i bolje plasirana, ali izostanak Domagoja Kramarića na početku sezone zbog ozljede i nekoliko lošijih nastupa u finišu sezone ostavilo ih je izvan zone nagrađenih.
U pojedinačnim dijelu najuspješniji skor ima Domagoj Karažija iz Tuhlja (44-4), a slijede ga Mladen Kušan iz Zabok-Trgocentra (40-8) i Mario Zrinski iz ekipe Stubaki II (39-9).

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti