Search
Close this search box.

1. turnir HSTS-a – “TROFEJ RENO VINEK” (Zagreb)

Turnir je rezultatski za većinu naših natjecatelja bio relativno uspješan. Sedmogodišnji Roko Rožić je ubilježio svoju prvu pobjedu, a Ivan Tuđa iako nije ovaj put zabilježio nijednu ostavio je vrlo dobar dojam. Od najmlađih kadeta još su nastupili Domagoj Kramarić koji je izborio završnicu drugim mjestom u skupini nakon koje je zabilježio još jednu pobjedu ali je onda zaustavljen od taj dan raspoloženog klupskog kolege Karla Franjčeca rezultatom 0:3. Karlo je kasnije u polufinalu, nakon 0:2 protiv Daria Pudića (STK Obrtnička škola – Slavonski Brod) okrenuo rezultat u svoju korist, te izborio finale protiv već dobro poznatog Filipa Dekleve (STK Višnjan). Ovaj put Karlo je taj meč riješio u svoju korist bez većih problema rezultatom 3:1.
U mlađim kadetima Filip Poznić i Jana Šeb nisu prošli skupine sa samo jednom pobjedom i dva poraza.
U kategoriji kadetkinja i Karla Fruk i Mia Rasonja ulaze među šesnaest najboljih i tamo gube od Granić Viktorije (Baška Voda), odnosno Srebrnjak Dorine iz Pule (kasnije pobjednice). Cakol Klara ovaj put nije nastupila zbog privatnih obveza.
U kadetima Ivan Tršinski nije prošao skupinu, a Cvetko Luka jeste i u nastavku je dobio Leona Španića iz Višnjana (3-2), a zatim izgubio od Luke Šarčevića iz Rijeke (0-3).

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti