Search
Close this search box.

12. TURNIR U KRAPINI

U kategoriji do 12 godina nastupili su Ivan Tuđa i Jakov Tušek. Jakov Tušek nije prošao skupinu, dok je Ivan Tuđa prošao svoju kao prvi. U nastavku je stigao do polufinala i 3. mjesta.

U kategoriji do 18 godina nastupili su Karlo Franjčec, Domagoj Kramarić, Jana Šeb. Svi su prošli skupine, ali do pokala je stigao samo Karlo Franjčec, uvjerljivo osvojivši 1. mjesto.

U seniorima su nastupili Luka Vrančić, Ivan Tršinski i Luka Cvetko. Skupine su prošli sva tri, Ivan kao drugi, a Luka Vrančić i Luka Cvetko kao prvi. Pri tom je briljirao Cvetko pobijedivši Viktora Grantvergera nakon zaostatka od 2-0 u setovima. U nastavku je Viktor u ¼ finala izbacio Luku Vrančića, te se u finalu ponovno sastao sa Lukom Cvetkom, koji je do finala izbacio Anđelka Zrinskog i Igora Dolovčaka. Skor u finalu je bio različit od onog u skupini i Viktor je slavio 3-1 u setovima.

U veteranima nastupili su Tomica Turk, Ivica Vrančić, Mladen Kušan i Miroslav Coha. Samo je Coha prošao skupinu, te izgubio u četvrtfinalu od Mladena Grantvergera.

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti