Search
Close this search box.

13. KUP GRADA BJELOVARA

Na dvodnevnom turniru u Bjelovaru nastupilo je 10 naših natjecatelja. U kategoriji najmlađih kadeta nastupili su Luka Gradiški i Zara Meić. U mlađim kadetima Tena Poznić, Mihael Tkalčević, Vilim Belošević i Filip Jerneić, a u kadetima Matija Obad. Manje više možemo biti zadovoljni njihovim nastupima, ali još uvijek nisu na nivou da bi ostvarili značajniji uspjeh.

U kategoriji juniora nastupili su Mislav Posavec, Hrvoje Martinec i Tin Grabrovečki. Tin Grabrovečki je nakon grupe izgubio od Tina Islamovića (GSTK Zagreb) 0:3. Mislav Posavec i Hrvoje Martinec stigli su do finala gdje je Hrvoje ostvario pobjedu 3-1.

Na putu do finala Mislav je bio uvjerljiviji te nakon grupe prvo svladao Antonia Brakusa (GSTK Zagreb) 3:2, potom Lovru Kaleba (STK Split) 3:0 te u polufinalu Vitu Milaka (STK Visia) 3:0. Hrvoje je imao niz neizvjesnih mečeva. U 1/8 finala pobijedio je Simona Vinceka (STK Visia) 3:2, zatim je protiv Matije Strbata (STK Mihovljan) gubio 0:2, no uspijeva se sabrati te savladati protivnika 3:2. U polufinalu pobijedio je Simona Dvorskog (STK Visia) 3:2.

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti