Search
Close this search box.

16. MEMORIJAL „SAŠA PAAR“

Na dvodnevnom memorijalnom turniru u organizaciji STK Marathon Zagreb učestvovali smo sa 15 natjecatelja. Najbrojniji smo bili u najmlađoj kategoriji (do 10 god.), gdje je svih sedam natjecatelja izborilo nastavak nakon razigravanja po grupama. Najdalje su dospjeli Roko Rožić i Tin Grabrovečki, koji su u ¼ finala poraženi od prvih nosioca Vekića iz Opatije i Tomića iz Zagreba. Ostali su izgubili u 1/8 finala (Domagoj Gavranić, Hrvoje Martinec, Mislav Posavec, Luka Kramarić i Ema Fučkar).
U kadetima Karlo Franjčec zaustavljen je već u 1/8 finala porazom od Borovnjaka iz Zagreba, a Filip Poznić gubi odmah nakon skupine od Dražića iz Osijeka. Ivan Tuđa nije uspio izboriti prolaz u razigravanju po skupinama.
U nedjelju je mlađi kadet Jakov Tušek prošao skupinu, ali gubi već u slijedećem meču. Antonio Jagarčec i Petar Bašić nisu uspjeli proći natjecanje po skupinama. Juniori Luka Cvetko i Ivan Tršinski su prošli skupine, a kasnije Tršinski gubi od Vidačeka iz Varaždina u 1/16 finala, a Cvetko u 1/8 finala od Kresića iz Osijeka.

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti