Search
Close this search box.

2. HSTS-ov TURNIR

Ovog vikenda u Dugom Selu održan je 2. HSTS-ov turnir. Zabok je bio zastupljen sa po 9 predstavnika u subotu te isto toliko u nedjelju.

Što se tiče rezultata, najdalje su se u natjecanju zadržali Domagoj Kramarić i Ema Fučkar. Domagoj je u konkurenciji kadeta dogurao do ¼ finala, gdje je ponovno bolji od njega bio Jakov Jakelić (HASTK Mladost, Zagreb). Jakelić trenutno uvjerljivo drži prvo mjesto na rang listi HSTS-a te poraz od 1:3 ne čudi, iako Domagoj ovaj put nije bio bez šansi. U četvrtom setu propustio je vodstvo od 8:6.

Ema je također dogurala do ¼ finala i tada bude poražena od Tamare Nakić (GSTK Zagreb), nakon što je ispustila vodstvo od 2:0 u setovima.

Valja skrenuti pozornost i na odlične mlađe kadete koji se polako nameću i protiv starijih protivnika bilježe sve bolje rezultate. Posebno su se ovaj put igrački istaknuli Roko Rožić i Hrvoje Martinec, koji su dogurali do 1/8 finala. Kako su tek ulazna godina kategorije mlađih kadeta, njihove ozbiljnije izvedbe očekujemo tek slijedeće sezone.

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti