2. OTVORENI STOLNOTENISKI TURNIR -”ZABOK 2007″

Prvog dana nastupile su mlađe kategorije (klinci, mlađi kadeti, kadeti i juniori). Nastupilo je i naših trinaest igrača, poglavito u najmlađoj konkurenciji (9 polaznika stolnoteniske škole), te 4 juniora (Huis M., Paučnik A., Vanja Vrančić i Rasonja O.). Prvog dana svakako je uspjeh osvajanje 2. mjesta Huis Martina i 3. mjesta Vanje Vrančić u kategoriji juniora.

U nedjelju je Coha Miroslav osvojio 3. mjesto u kategoriji veterani, a u paru sa Robertom Klobučarom također 3. mjesto. U kategoriji parova Krepelnik Marko i Fučkar Tomislav zauzeli su 2. mjesto. U seniorima se istaknuo Anđelko Zrinski osvajanjem 2. mjesta, te Marko Krepelnik 3. mjesta. Prvo mjesto u kategoriji Seniori-pojedinačno osvojio je fantastični Aldin Džaferović, koji je u cijelom turniru izgubio tek jedan set.

Ukupno je u oba dana nastupio 121 natjecatelj u 8 kategorija. Nastupili su natjecatelji iz Osijeka, Valpova, Donjeg Miholjca, Slavonskog Broda, Koprivnice, Virovitice, Varaždina, Novog Marofa, Jastrebarskog, Duge Rese, Zagreba i mjesta naše županije (Krapina, Zabok, Oroslavje, Donja Stubica, Zlatar). Zanimljiv je jako dobar uspjeh stolnotenisača iz naše županije, koji su bez obzira na jaku konkurenciju osvojili puno trofeja.

REZULTATI

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti