Search
Close this search box.

2. POZIVNI TURNIR ZA NAJMLAĐE KADETE (Zabok)

Prvi puta je Zabok domaćin jednog natjecanja iz kalendara HSTS-a. Pozivni turnir za 12 najboljih u kategoriji najmlađih kadeta primjeren je našem klubu zbog dva predstavnika. Karlo Franjčec i Domagoj Kramarić željeli su se predstaviti na domaćem terenu u najboljem svjetlu, a to im je i uspjelo.
Domagoj Kramarić prikazao je vrlo dobru i na trenutke odličnu igru, ali neshvatljiv slijed okolnosti ili sportske nesreće smjestio ga je na kraju turnira na 8. mjesto. Zanimljivo i pomalo nevjerojatno je da je od ukupno odigranih sedam mečeva Domagoj dobio dva (Dekleva i Lacković), a preostalih pet je izgubio vrlo tijesno, sve u pet setova. U skupini od Šanteka iz Ljubeščice, Bana i Čurina iz Zagreba), a u razigravanju od 5-8 mjesta od Hreleca iz Varaždina i Zovka iz Zagreba. Ostaje žal za propuštenim, ali igra i njegova upornost ostaju kao zalog za buduće bolje rezultate.
Karlo Franjčec je prošao skupinu bez poraza pobijedivši redom Glavočević Ivana 3-0 (SV. Lovreć), Ninu Hreleca 3-0 (IGEA Varaždin), Tomislava Markotića 3-0 (STK Vodovod Osijek), Lovra Zovka 3-1 (GSTK Zagreb) i Dijana Kučeru 3-1 (STK Industrogradnja). U razigravanju od 1-4 mjesta tijesno gubi od Čurina 2-3 (STK Stenjevec), ali konačna pobjeda protiv Filipa Dekleve 3-0 (STK Višnjan) osigurava mu 1. mjesto na turniru i povratak na 1. mjesto rang liste.

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti