Search
Close this search box.

20. MEMORIJAL “ANTUN TOVA STIPANČIĆ”

Od predstavnika STK Zabok nastupili su Luka Cvetko i Ivan Tršinski u konkurenciji kadeta, Karlo Franjčec, Filip Poznić, Domagoj Kramarić i Ivan Tuđa u konkurenciji mlađih kadeta. Klara Cakol je nastupala u konkurenciji kadetkinja, te se drugi dan okušala u konkurenciji seniorki. Mia Rasonja je nastupila u konkurenciji juniorki, a Jana Šeb u mlađim kadetkinjama.

Ovog puta se ostvarenim rezultatom istaknuo Karlo Franjčec, koji je osvojio treće mjesto u svojoj kategoriji. Najveći podvig je ostvario pobijedivši u ¼ Jakova Ticu (STK Remete, Zagreb) koji je trenutno broj 2 mlađi kadet na Hrvatskoj rang listi i godinu dana je stariji od Karla. Usprkos junačkoj borbi Filip Miljatović (STK Donat Zadar) je bio bolji u polufinalu. Osim Franjčeca, svatko u svojoj kategoriji, istaknuli su se izborivši ¼ finala Klara Cakol, Luka Cvetko i Jana Šeb.

Drugog dana natjecanja na red su došli seniori i seniorke. Jedina predstavnica STK Zabok bila je Klara Cakol, koja je, iako još uvijek kadetkinja, nastupila u konkurenciji seniorki u svrhu stjecanja novih iskustava. Čak je i prilično dobro odigrala protiv iskusnijih protivnica, te je zabilježila i svoju prvu pobjedu protiv Nataše Steljić iz STK TIS Zagreb (3:2).

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti