Search
Close this search box.

28. KUP GRADA RIJEKE – KARLO I KLARA NAJVIŠI NA POSTOLJU

Prvi puta STK Zabok ima dva pobjednika na turniru. Uobičajeno je da Klara Cakol stiže do najviše stepenice na postolju, a ovaj puta pridružio joj se i Karlo Franjčec. Karlo je u svojoj kategoriji najmlađih kadeta (do 10 godina) rutinski stigao od polufinala, gdje je pobijedio Leona Španića 3-1 (STK Višnjan). U finalu je svladao Sandra Solda iz Mostara 3-0. U istoj kategoriji nastupili su još Domagoj Kramarić i Filip Poznić, ali bez značajnijeg rezultata.
Karlo FranjčecMlađi kadeti Luka Cvetko i Ivan Tršinski prošli su skupine, ali su zaustavljeni na korak do postolja. U ¼ finalu Ivan je izgubio od Kinkele iz Opatije, a Luka od Filipa Draškovića iz Zagreba. Međutim vrlo dobar nastup obojice ohrabruje.
Kod kadetkinja nastupile su Karla Fruk i Mia Rasonja, međutim nisu prošle skupinu, ali ohrabruje napredak u igri. Klara Cakol imala je iznenađujuće tešku skupinu, ali je odličnom igrom svladala svoje protivnice. Malih problema bilo je u ¼ završnici sa Martinom Radenić iz STK Mošćenice, ali je Klara uspjela nadvladati suparnicu u petom setu. U ½ finalu je svladala Anu-Piu Načinović iz Umaga 3-1, a u finalu Viktoriju Granić iz Baške Vode 3-2.

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti