Search
Close this search box.

3. KUP GRADA BJELOVARA

U najmlađim kadetima Karlo Franjčec stigao je do finala pobjedama u 1/4 finalu protiv Leona Šanteka 3-0 (STK Ljubešćica) i u 1/2 finalu protiv Daria Pudića (STK Obrtinčka škola Sl. Brod) 3-2. Međutim u finalu je izgubio od Filipa Dekleve (STK Višnjan) 2-3. Imao je Karlo i meč loptu u 4. setu, ali se protivnik srećom izvukao i u nastavku slavio. Domagoj Kramarić prošao je skupinu i poslije izgubio u 1/8 finala. Roko Rožić nije uspio proći skupinu.
Jana Šeb u mlađim kadetkinjama nije prošla skupinu, ali je Filip Poznić uspio i kasnije u 1/8 finala izgubio od Matea Severa iz Varaždina (1-3).
U kadetima Ivan Tršinski nije prošao skupinu, a Luka Cvetko je prošao skupinu kao drugi, ali je kasnije izgubio od Jurišić Daria iz STK Brovinja. Kadetkinje su sve prošle skupinu, a kasnije je Mia Rasonja izgubila u 1/8 finala, kao i Karla Fruk. Klara Cakol nastavila je pobjedama protiv Eme Toplek 3-0 (STK Šenkovec) u 1/4 finalu i Martine Radenić (STK Mošćenica) u 1/2 finalu. U finalu je krenulo loše protiv Petre Petrinšak iz STK Šenkovec. Klara je gubila 0-2 u setovima, ali je uspjela preokrenuti i na kraju je slavila 3-2.

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti