Search
Close this search box.

3. OTVORENO PRVENSTVO GRADA PAGA

Najperspektivniji članovi STK Zabok odradili su šestodnevne pripreme u Zaboku, te osmodnevne na otoku Pagu. Posebno je naporan bio dio priprema na Pagu, gdje su treninzi pojačani kvalitetnim sparing partnerima, a treneru Luki Vrančiću se na dva treninga pridružio i proslavljeni stolnoteniski trener Milan Štencl.
Za kraj priprema bio je predviđen nastup na 3. Otvorenom prvenstvu grada Paga. Nastup je pokazao prilično velik napredak u tehničkim elementima, dok je sama igra za poen i rezultat još uvijek bio u drugom planu. Usprkos tome prvi dan natjecanja u ekipnoj konkurenciji ostvareni su sljedeći uspjesi: u mlađim kadetima Karlo Franjčec i Domagoj Kramarić osvojili su 2. mjesto, dok je Filip Poznić u paru s Lovrom Zovkom (GSTK Zagreb) došao do 3. mjesta. U konkurenciji kadeta Ivan Tršinski i Luka Cvetko su osvojili 3. mjesto. U konkurenciji kadetkinja Klara Cakol je u paru s Janom Šeb osvojila 2. mjesto. Klara je nastupila i u konkurenciji juniorki gdje je zajedno s Mateom Omblom (STK Jadera Zadar) osvojila opet drugo mjesto izgubivši u finalu od ekipe Dr. Časla 3:1. U konkurenciji juniorki još je nastupila i Karla Fruk koja sa Mirandom Sesar (STK Malinska Dubašnica) nije ostvarila neki zapaženiji rezultat.

Pag 2012 - kadetkinjeU subotu u pojedinačnoj konkurenciji još jedno polufinale je za dlaku izmaknulo Jani Šeb koja je u 1/4 finala izgubila tijesno od Petre Bulić. A osim nje iznenadila je još i Klara Cakol koja je u starijoj dobnoj skupini (juniorke) došla čak do finala dobivši redom Mateu Omblu (STK Jadera Zadar), Viktoriju Granić (STK Uranija Baška Voda) , te ozbiljnu kandidatkinju za juniorsku reprezentaciju Paolu Markati (STK Dr. Časl). Ni u finalu nije bila bez šansi, ali je Ana Švarc (STK Dr. Časl) na iskustvo okrenula njezino vodstvo od 1:0. U nedjelju se odličnom igrom i borbenošću istaknuo Karlo Franjčec koji je igrao ovaj put sa starijim dečkima, no bez nekog zapaženog rezultata. Ovaj put u konkurenciji kadetkinja Klara Cakol je do finala došla bez izgubljenog seta, međutim u odnosu na dan prije, u finalu je Matea Ombla ovaj put bila uspješnija.

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti