Search
Close this search box.

3. TURNIR HSTS-a

Još jedan turnir iz serije „Trofej Reno Vinek“ održan je u Ljubešćici i okupio natjecatelje iz cijele Hrvatske, kategorija od najmlađih kadeta do juniora. STK Zabok je učestvovao sa 16 natjecatelja.
U kategoriji najmlađih kadeta nastupili su Mislav Posavec, Roko Rožić, Tin Grabrovečki, Domagoj Gavranić, Hrvoje Martinec i Luka Kramarić te Ema Fučkar u ženskoj konkurenciji. Svi su prošli natjecanje po skupinama osim Eme Fučkar, a Mislav i Roko su stigli do ¼ finala, gdje Mislav gubi od Roka Metera iz Zagreba (2-3), a Roko Rožić od Lea Vekića iz Opatije (0-3).
U kadetima Karlo Franjčec, Domagoj Kramarić i Ivan Tuđa prolaze skupine, za razliku od Davida Ivekovića, ali u nastavku bez značajnijeg rezultata.
Junior Luka Cvetko prošao je natjecanje po skupinama kao drugi te je naletio na reprezentativca Luku Martineka. Iako je pružio čvrst otpor, gubi 0-3. Ivan Tršinski nije prošao natjecanje po skupinama.
U mlađim kadetima skupine su prošli Jakov Tušek, Antonio Jagarčec i Roko Rožić, međutim u nastavku bez uspjeha. U skupinama su zaglavili Luka Iveković, Ivan Trpimir Ogrinšak, Petar Bašić i Mislav Posavec.

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti