Search
Close this search box.

32. MEMORIJALNI MEĐUNARODNI TURNIR “ĐURO DUBENIK”

Turnir je okupio 572 natjecatelja u četiri starosne kategorije (najmlađi kadeti, mlađi kadeti, kadeti i juniori), te se odvijao tri dana.
Prvog dana u petak nastupilo je 80-tak najmlađih kadeta i 60-tak najmlađih kadetkinja (do 10 god.). Među njima i naši Ivan Tršinski, Luka Cvetko i Klara Cakol. Nakon što su uspješno prošli kvalifikacije po skupinama Luka je iszgubio u borbi za među 16, a Ivan za među 8 najboljih. Klara je nakon skupina dobila Vugrinec 3-0, Zovko 3-0, Jakopović 3-1 i Solar 3-2. U finalu je ipak bila bolja Matea Ombla iz Zadra.
U subotu su im se pridružili i Karla Fruk i Dalibor Hršak u kategoriji mlađih kadeta i mlađih kadetkinja (do 12 god.). Svi su prošli skupine osim Karle Fruk koja je nastupila sa visokom temperaturom. Dalibor i Ivan su u konkurenciji 128 natjecatelja izgubili nakon skupina što je dobar rezultat s obzirom da je to starija kategorija. Klara Cakol je nakon dva kruga izgubila u borbi za među 8 najboljih u konkurenciji 80 protivnica od Anamarije Horvat iz Virovitice, tijesno sa 2-3 u setovima. Kako je protivnica bila starija 2 godine i trenutno 4. na rang listi možemo biti prezadovoljni rezultatom i prikazanom igrom.

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti