Search
Close this search box.

4. OTVORENI REGIONALNI TURNIR

STK Zabok je u novoj sportskoj dvorani bio domaćin 4. otvorenog regionalnog turnira za mlađe kategorije. Od 16 zastupljenih klubova regije srednja Hrvatska, Zabok je bio najbrojniji s 19 natjecatelja, a po brojnosti su slijedili STK Stubaki i STK Stubica s 17 odnosno 16 natjecatelja. Tako su zagorski klubovi dokazali da se bude i da smo trenutačno najbrojnija regija u Hrvatskoj. To se sve više iščitava i na osvojenim mjestima na postoljima.

juniori.JPGOd Zabočana s peharima je kući otišlo 8 igrača, poglavito u muškoj konkurenciji. U juniorima su dominirali braća David i Luka Iveković te Ivan Tuđa. David je u polufinalu svladao brata Luku 3-2, te zatim u finalu i Nevena Spačeka iz krapinskog Zagorca, koji je u polufinalu izbacio našeg Ivana Tuđu.kadeti.JPG

U kategoriji kadeta je slavio Mislav Posavec, pobijedivši u finalu Luku Draguna iz Dugog Sela, preokrenuvši 0-2 u setovima. Prije toga bio je bolji od Tina Grabrovečkog, dok je Dragun svladao Hrvoja Martineca.

mladi_kadeti.JPGU mlađim kadetima Luka Kramarić je odlično odigrao turnir i dokazao da može puno bolje nego što je u zadnje vrijeme pokazivao.

Pehar je kući odnijela i Ema Fučkar. mlade_kadetkinje.JPGOna je u mlađim kadetkinjama osvojila 3. mjesto, ali vjerojatno nije zadovoljna, jer svojom kvalitetom zaslužuje bolje igre i rezultate. Ali s obzirom na njene godine, to nije uopće problem. Cilj svakog mladog stolnotenisača treba biti seniorsko doba, kada se podvlače crte i pokazuju prave vrijednosti.

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti