4. OTVORENO PRVENSTVO LJUBEŠĆICE

STK Ljubešćica svake godine organizira dvodnevni otvoreni turnir, koji okupi sve starosne kategorije natjecatelja, od onih najmlađih do veterana.
Prvog dana od naših je nastupilo 12 natjecatelja. U kategoriji „klinci“ nastupili su Domagoj Gavranić, Tin Grabrovečki i Mislav Posavec. Osim skupljanja iskustva nije bilo značajnijeg rezultata. Vid Lež i Jakov Tušek u kategoriji najmlađih kadeta također nisu zabilježili veći rezultat. Tek u mlađim kadetima je Karlo Franjčec stigao do finala, gdje gubi od Freliha iz Slovenije. U istoj kategoriji Ivan Tuđa, Filip Poznić i Franjo Turk nakon prolaska skupine nisu uspjeli stići do završnice. U mlađim kadetkinjama Jana Šeb je stigla do finala, međutim domaća Leona Šantek je bila uspješnija, pa se Jana morala utješiti pokalom za 2. mjesto. Luka Cvetko i Ivan Tršinski u kategoriji kadeta stigli su do ¼ finala, gdje gube od Goloba iz Varaždina (1-3) i Štrige iz Ljubešćice (1-3).
U natjecanju parova Karlo Franjčec i Ivan Tuđa osvojili su treće mjesto u kategoriji do 12 godina. U ½ finalu bolji od njih bio je par Leon Šantek i Nino Hrelec.
U nedjelju su u kategoriji veterana nastupili Mladen Kušan i Ivica Vrančić, ali bez značajnijeg uspjeha.

1. HL – zapad – muški

2. HL – regija srednja Hrvatska

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE