Search
Close this search box.

4. OTVORENO PRVENSTVO LJUBEŠĆICE

STK Ljubešćica svake godine organizira dvodnevni otvoreni turnir, koji okupi sve starosne kategorije natjecatelja, od onih najmlađih do veterana.
Prvog dana od naših je nastupilo 12 natjecatelja. U kategoriji „klinci“ nastupili su Domagoj Gavranić, Tin Grabrovečki i Mislav Posavec. Osim skupljanja iskustva nije bilo značajnijeg rezultata. Vid Lež i Jakov Tušek u kategoriji najmlađih kadeta također nisu zabilježili veći rezultat. Tek u mlađim kadetima je Karlo Franjčec stigao do finala, gdje gubi od Freliha iz Slovenije. U istoj kategoriji Ivan Tuđa, Filip Poznić i Franjo Turk nakon prolaska skupine nisu uspjeli stići do završnice. U mlađim kadetkinjama Jana Šeb je stigla do finala, međutim domaća Leona Šantek je bila uspješnija, pa se Jana morala utješiti pokalom za 2. mjesto. Luka Cvetko i Ivan Tršinski u kategoriji kadeta stigli su do ¼ finala, gdje gube od Goloba iz Varaždina (1-3) i Štrige iz Ljubešćice (1-3).
U natjecanju parova Karlo Franjčec i Ivan Tuđa osvojili su treće mjesto u kategoriji do 12 godina. U ½ finalu bolji od njih bio je par Leon Šantek i Nino Hrelec.
U nedjelju su u kategoriji veterana nastupili Mladen Kušan i Ivica Vrančić, ali bez značajnijeg uspjeha.

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti