Search
Close this search box.

4. TROFEJ „RENO VINEK“

Krapina je ugostila preko 400 natjecatelja u posljednjem turniru iz serije trofeja „Reno Vinek“. U subotu je u mlađim kadetima nastupilo 8 naših igrača. Iako su još klinci, Mislav Posavec i Jakov Tušek dobro su se pokazali, ali nedovoljno za pobjedu i prolaz skupine. Skupinu nije prošao ni Franjo Turk uz jednu pobjedu i dva poraza. Skupinu su prošli Ivan Galac, Ivan Tuđa i Filip Poznić kao drugi, a Domagoj Kramarić i Karlo Franjčec su bili prvi u skupini. U 1/8 finala Poznić gubi od Mateja Lackovića iz TIS-a Zagreb, a Kramarić od Lovre Zovka iz Zagreba. Karlo Franjčec gubi u ¼ finalu od Jakova Tice iz STK Remete Zagreb. Jana Šeb u mlađim kadetkinjama također je stigla do ¼ finala i izgubila od Markić Tonke iz Vukovara.
U juniorkama Mia Rasonja nije prošla tešku skupinu, dok je Klara Cakol lagano prošla skupinu, ali nakon toga gubi od Mihaele Brodar iz Varaždina (2-3). Cvetko Luka je također okušao juniorsku konkurenciju i prošao skupinu, ali gubi u nastavku.
U nedjelju kadeti Ivan Tršinski i Luka Cvetko prolaze skupinu, ali ispadaju u nastavku od Mislava Martineka iz Dugog Sela i Antonia Goje iz Zadra. Klara Cakol je u kadetkinjama stigla do finala pobijedivši u ½ finalu Justinu Mihaljević iz Osijeka (3-1), ali opet gubi od Mateje Omble iz Zadra (1-3).

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti