Search
Close this search box.

4. TURNIR HSTS-a

Nastupili su Domagoj Gavranić, Hrvoje Martinec, Mislav Posavec, Tin Grabrovečki, Roko Rožić, Luka Kramarić, Jakov Tušek, Karlo Franjčec, Domagoj Kramarić, Filip Poznić, Jana Šeb, Ivan Tršinski i Luka Cvetko. Najmlađi natjecateljski kadar je opet pokazao kako napreduje velikim koracima, a neki su već i prilično konkurentni usprkos tome što su još uvijek mlađi od svojih protivnika.

Karlo Franjčec opet se u oba dana istaknuo dobrom igrom i pokazao da je u odličnoj formi no i dalje to ne uspijeva kapitalizirati na odgovarajući način. No, vjerujemo kako je samo pitanje vremena kad će ga krenuti. Ovaj put je zaustavljen u ¼ finala od Mihaela Lackovića (Vodovod Osijek) rezultatom 2:3 i to nakon vodstva od 2:0.

Najveće iznenađenje turnira umalo je priredio Ivan Tršinski. U meču protiv Danijela Mijatovića (Donat Zadar). Kod rezultata 2:1 u setovima, u četvrtom setu imao je vodstvo od 10:7, no nije uspio iskoristiti ni jednu od tri vezane meč lopte. U petom setu Mijatović je uvjerljivo okrenuo meč u svoju korist.

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti