Search
Close this search box.

44. STOLNOTENISKI CUP “STUBICA”

Ove godine smo nastupili sa 11 natjecatelja u mlađim kategorijama. Jana Šeb je osvojila prvo mjesto u kadetkinjama bez većih problema. Ema Fučkar je kao najmlađa sudionica turnira odigrala iznenađujuće i izgubila tek u finalu (2-3) od Klare Rusan iz Donje Stubice. U mlađim kadetima nastupilo je 9 naših natjecatelja i to većinom mlađih od konkurencije. Za stolnoteniskim stolom to se i nije baš primjećivalo, pa su svi prošli natjecanje po skupinama uspješno i plasirali se u završnicu turnira. Tako su Domagoj Gavranić, Petar Bašić, Luka Kramarić, Antonio Jagarčec i Hrvoje Martinec prošli skupinu uspješno, ali su izgubili u nastavku natjecanja. U samu završnicu plasirali su se i popunili pobjedničko postolje Tin Grabrovečki kao četvrti, Ivan Galac je izborio 3. mjesto, a Jakov Tušek izgubio je tek u finalu od Ivana Tuđe.
U nedjelju smo konkurirali samo u starijim kategorijama. Mladen Kušan, Tomica Turk i Ivica Vrančić nastupili su u mlađim veteranima i na kraju se popeli na postolje. Mladen Kušan je osvojio 3. mjesto, a Ivica Vrančić se popeo na 2. stepenicu postolja. Željko Šegina je u starijim veteranima uzeo pehar za 3. mjesto.
Iako nisu nastupili naši najjači igrači zbog ligaških obaveza, a bilo je i bolesnih, možemo biti zadovoljni rezultatima, posebno naših najmlađih kategorija.

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti