Search
Close this search box.

45. STOLNOTENISKI CUP “STUBICA”

Ove godine na Cupu „Stubica“, u mlađim kategorijama najuspješniji smo bili u kategoriji mlađih kadeta. Najviše se na postolju popeo Jakov Tušek, a odmah do njega su bili Roko Rožić, Hrvoje Martinec i Antonio Jagarčec. Nastupili su još Tin Grabrovečki, Domagoj Gavranić, Karlo Krznar, Mathias Herceg, Patrik Koprivnjak, Domagoj Tisanić, Leon i Saša Brezak i Luka Iveković.
U kategorijama kadeta i juniora nismo imali pobjednika, jer smo ponajbolje tražili da se slijedeći dan okušaju u seniorskoj konkurenciji. Nastupio je samo David Iveković, ali nije uspio izboriti postolje.
Tako su se Karlo Franjčec i Domagoj Kramarić pridružili Ivanu Tršinskom i Luki Cvetku u nedjelju. Stigli su do ¼ finala, a Luka Cvetko i do samog finala. U finalu je svladao svog trenera Luku Vrančića (3-1), koji je pak do finala stigao pobjedom nad Igorom Dolovčakom iz Krapine (3-0).
U veteranima su nastupili Tomica Turk i Ivica Vrančić. Četvrtfinale je donijelo njihov međusobni dvoboj iz kojeg je Tomica Turk izašao kao pobjednik (3-2). To je u konačnici bilo dovoljno za 4. mjesto.
U starijim veteranima nastupio je Željko Šegina, ali je poražen u ¼ finala.

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti