Search
Close this search box.

6. MEMORIJAL “MIRKO ABRAMOVIĆ” (Varaždin)

Na trodnevnom međunarodnom turniru za mlađe kategorije, sa preko 350 natjecatelja, sudjelovalo je i 11 naših igrača. U najmlađim kadetima (do 10 god.) nastupio je Karlo Franjčec, Domagoj Kramarić i Jana Šeb kod najmlađih kadetkinja. U 1/16 finala ispala su oba i to Kramarić od Baneka iz Osijeka, a Franjčec od Malovič iz Slovenije. Jana nije prošla natjecanje po skupinama.
U mlađim kadetima (10-12 god.) Luka Cvetko, Domagoj Brezak i Jakob Drempetić Hrčić nisu prošli skupine, a Ivan Tršinski je ispao od Čizmić Dine iz BiH u prvom kolu završnice, isto kao i Franjčec Karlo od Muharemagića. Klara Cakol je u istoj starosnoj kategoriji prošla skupinu kao prva, međutim imala je nesreću što je u 1/8 finala naletjela na Omblu iz Zadra i izgubila (3-1). Ombla je na kraju osvojila prvo mjesto.
U kategorija kadeta (12-14 god.) Hršak Dalibor nije uspio proći skupinu, kao i Mia Rasonja u kadetkinjama. Karla Fruk je prošla i kasnije izgubila od Ratajec iz Varaždina u 1/16 finala. Klara Cakol je zaustavljena od Tomić iz Osijeka u 1/8 finala.

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti