Search
Close this search box.

6. OTVORENI STOLNOTENISKI TURNIR “ZABOK 2011″

Turnir je održan u organizaciji STK Zabok. Iako dvorana ne prima više od 4 stola, natjecatelji su uglavnom bili zadovoljni uvjetima za igru, a domaćin se potrudio i za sve ostalo, da bi se igrači osjećali ugodno. Nastupilo je 35 igrača u tri kategorije (seniori, veterani i stariji veterani), sve redom iz klubova sjeverozapadne Hrvatske.
U seniorima je slavio Viktor Grantverger iz ekipe Strojal Zagreb ispred Siniše Ajdarpašića iz Važdinskog STK Starr. Seniorima je dominirao otac Mladen Grantverger, pobijedivši u finalu Radovana Kavura iz STK Industrugradnja Zagreb. Najbolji stariji veteran je Željko Odorčić, koji je za pobjedu na turniru svladao Dragutina Ipšu. Nakon pojedinačnog dijela odigralo se i natjecanje u igri parova. Viktor Grantverger i Luka Vrančić uspjeli su izboriti pobjedu protiv Radovana Kavura Miroslava Cohe.
Domaćini su zabilježili uspjeh kroz Luku Vrančića koji je osim pobjede u paru s Viktorom Grantvergerom, izborio i polufinale u pojedinačnoj konkurenciji seniora. Izgubio je u polufinalu od Siniše Ajdarpašića. Uspješni su u igri parova bili i Alan Paučnik i mlađahni Luka Cvetko, ali u polufinalu su zaustavljeni od para Kavur-Coha.

REZULTATI

FOTOGALERIJA

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti