Search
Close this search box.

8. MEMORIJAL “MIRKO ABRAMOVIĆ” (Varaždin)

Na međunarodnom turniru u Varaždinu nastupilo je ovaj put „samo“ 7 predstavnika STK Zabok u pojedinačnoj konkurenciji, te 2 ekipe u ekipnom dijelu natjecanja. S time da Klara Cakol nije nastupila u paru s Mateom Omblom (STK Jadera Zadar), dok je Jana Šeb nastupila u paru s Petrom Bulić (STK Sv. Martin D. Selo). Istaknule su se Mia Rasonja i Karla Fruk osvojivši treće mjesto ekipno u konkurenciji juniorki.

U pojedinačnom djelu natjecanja nitko se ovaj put nije osobito istaknuo osim Klare Cakol. Klara je u subotu osvojila turnir u konkurenciji kadetkinja, u kojem je do finala stigla prilično lako. U finalu se susrela s kolegicom iz reprezentacije Mateom Omblom. Iako nije baš najbolje ušla u meč, uspjela je okrenuti zaostatak od 0:2 u svoju korist i pobijediti 3:2 u setovima.

Memorijal Abramović 2012U nedjelju se opet okušala sa starijim curama u konkurenciji juniorki. Već se u 1/4 finalu susrela s prvom ozbiljnom protivnicom. Mia Stipan je čak i povela sa 1:0, ali se Klara vratila i konačno slavila s 3:1 u setovima. U polufinalu s Emom Toplek ovaj put nije bilo većih problema, ali ju je zato Zala Veronik iz Slovenije u finalu pošteno namučila. Kod rezultata 2:2 u setovima, te 7:4 za Slovenku, time-out s Klarine strane lomi susret. Klara osvaja pet poena zaredom i susret privodi kraju rezultatom 11:9 u odlučujućem setu. Od predstavnika STK Zabok u pojedinačnoj konkurenciji još su nastupili Ivan Tršinski, Luka Cvetko, Karlo Franjčec, Domagoj Kramarić, Ivan Tuđa i Jana Šeb, ali bez značajnijih rezultata.

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti