Search
Close this search box.

CAKOL I OMBLA BRONČANE U ČEŠKOJ

Klara Cakol i Mateja Ombla (STK Jadera Zadar) kao članice kadetske reprezentacije nastupile su na Czech Cadet & Junior Open turniru.
U ekipnom dijelu turnira ostvarile su vrlo dobar rezultat plasmanom u poluzavršnicu, gdje su poražene od kasnije pobjednice turnira Rumunjske s 0:3. U čevrtzavršnici su naše djevojke pobijedile Slovačku s 3:2 (Cakol 2, Ombla 1), dok su po istom receptu nadvisile i Sloveniju u prvom kolu glavnog turnira s 3:1. U skupini su djevojke pobijedile Bjelorusiju 3:2, Englesku 3:0 i kombiniranu ekipu Australije i Češke 3:0.
U pojedinačnom dijelu Matea Ombla je nesretno, nakon prebrojavanja poena, ispala iz daljnjeg natjecanja. Naime, Ombla je u krugu s Turkinjom Cengiz i Poljakinjom Bagrowskom zauzela treće mjesto nakon kruga gdje su se brojili poeni. Klara Cakol je također zauzela treće mjesto u skupini s jednom pobjedom (Tereza Kozakova iz Češke 3-1) i dva poraza ( Feher Orsolya iz Mađarske 2-3 i Rudzinskaite Jogaile iz Litve 1-3).
U igri parova Cakol i Ombla su izborile četvrtzavršnicu, u kojoj su poražene od Engleskinje Ho Tin Tin i Ruskinje Malanine s 0:3 u setovima.

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti