Search
Close this search box.

DOMAGOJ KRAMARIĆ PRVI U KADETIMA

U sklopu priprema naši su nastupili na turniru „Kup grada Paga“. Evo značajnijih rezultata, iako rezultat nije bio primaran.
U ekipnom dijelu turnira ekipa u sastavu Cvetko-Tršinski osvojila je prvo mjesto ispred ekipe STK Aquaestil iz Duge Rese i STK Libertas iz Dubrovnika. Mlađi kadeti u sastavu Martinec-Grabrovečki je osvojila treće mejsto iza ekipa HASTK Mladosti iz Zagreba.
Pojedinčano po kategorijama je bilo nekoliko dobrih rezultata. U najmlađim kadetima Luka Kramarić je zapeo u ¼ finala, a u mlađim kadetima Hrvoje Martinec ispada u 1/8 finala.
U kadetima je Ivan Tuđa ispao u ¼ finala, a Domagoj Kramarić je stigao do finala, gdje je bio bolji od bivšeg klupskog kolege Karla Franjčeca (GSTK Zagreb) rezultatom 3-2 u setovima. Bio je to odličan meč pun emocija, uz puno preokreta. Prije toga u polufinalu je pobijedio i Lovra Zovka (GSTK Zagreb) sa 3-1.
U juniorima Ivan Tršinski je u grupi dobio Mirzu Hanića, inače prvog sa rang liste BIH (3-1), ali već u nastavku gubi od Romana Budeka iz STŠK Dugo Selo istim rezultatom. Luka Cvetko je došao najdalje od juniora, iako nije bio njegov dan. U četvrtini finala gubi od Ante Ražova iz STK Donat Zadar.

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti