Search
Close this search box.

DVIJE DOMAĆE POBJEDE

Na predstavljanju u domaćoj dvorani, prvoligaši su naizgled lako ostvarili dvije pobjede, protiv Bajera iz Fužina i Kvarnera iz Rijeke. Međutim nije baš bilo tako lako. Protivnici su bili jaki i kvalitetni, ali naši dečki danas su bili odlični. Prednjačio je Ivan Zeljko, ostvarivši u svakoj utakmici po dvije pobjede. Ujutro je nadjačao Zorana Turka i Branimira Kovačevića sa po 3-0. U paru sa Lukom Cvetkom bio je također uvjerljiv. Pridružio se pobjedom i Luka Matković koji je danas izborio dvije tijesne i vrlo važne pobjede. Protiv Bajera nadjačao je Krešimira Marinkovića (3-2) u vrlo uzbudljivoj završnici petog seta. Luka Cvetko svoj pojedinačni dvoboj protiv najboljeg igrača gostiju iz Fužina izgubio je tijesno rezultatom 2-3.
Popodne u utakmici protiv favoriziranih gostiju iz Rijeke, Cvetku je postava donijela dvoboj protiv bivšeg reprezentativca i olimpijca Davora Atikovića. Naš Luka hrabro se borio i ostavio dobar dojam protiv iskusnog protivnika. Izborio je i set, što je vrlo dobro. U otvaranju je najprije Ivan Zeljko glatko dobio Duška Marijana Morića (3-0), a treći dvoboj u utakmici donio je opet dramu u kojoj je sudjelovao Luka Matković i iskusni lovac Franjo Capan. Iako je Luka poveo 2-0 u setovima, Franjo je slijedeća dva seta uvjerljivo okrenuo u svoju korist. U petom setu je Luka uspio zadržati visinu koncentracije i slaviti u vrlo važnom dvoboju. Par je također otišao na stranu domaćina. Očito je da Ivan Zeljko i Luka Cvetko postaju sve bolji tandem, gdje Zeljko dominira kvalitetom, a očito i na Luku utječe na najbolji način.
Ljepotica dana je zaključila ovaj uspješan dan, u kojoj je Zeljko nadjačao Atikovića (3-1) za konačnu pobjedu. U razmjeni atraktivnih poteza i izmjena, nadmudrivanjima u servisima posebno su mogli uživati prisutni gledatelji. Na taj način odaslana je najbolja moguća pozivnica gledateljima za naredne domaće utakmice naših stolnotenisača.

U 2. HL naša druga ekipa gostovala je u ovom kolu u Svetoj Nedelji, gdje su uvjerljivo pobjedili (4-1). Međutim druga ekipa GSZK Zagreba bio je bolja i slavila protiv naših 4-2. U 4. HL obje naše ekipe su izgubile od STK Stenjevec-Jeger.

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti