Search
Close this search box.

DVIJE MEDALJE ZA KRAMARIĆA NA ZAVRŠNICI PRVENSTVA HRVATSKE

Trodnevna završnica Prvenstva Hrvatske za kadete u Malinskoj donijela nam je vrlo dobar rezultat. Prvog dana u ekipnoj konkurenciji završili smo na 5. mjestu. Domagoj Kamarić, Ivan Tuđa, Jakov Tušek i Mislav Posavec izgubili su od STK Vodovod iz Osijeka (0-3) i HASTK Mladosti iz Zagreba (1-3), a dobili su STK Požegu (3-1). Skupinu završili sa dva poraza i pobjedom, što im je donijelo borbu za peto mjesto protiv zagrebačkog STK TIS-a. Iako je Ivan Tuđa predao jednu borbu zbog ozljede leđa, dobili su taj meč rezultatom 3-2.

Sutradan su u pojedinačnom dijelu nastupili Ivan Tuđa i Domagoj Kramarić. Ivan je u svojoj skupini izgubio od nadmoćnog Bana iz Zagreba (0-3) i dobio Bolkovca iz Osijeka (3-0), ali je nesretno izgubio od Šplehara iz Malinske nakon vodstva od 2-0 u setovima i tako završio svoje natjecanje kao treći u skupini. Ivan je nastupio i u igri parova sa Lukom Dragunom iz Dugog Sela, ali su ispali već u 1. kolu od para Šplehar/Vekić.

Domagoj je prošao skupinu kao drugi nakon lošeg početka i gubitka meča protiv Dujmovića iz Požege, ali je to nadoknadio pobjedama protiv Markotića iz Osijeka i Benkovića iz Zagreba. Nakon skupine odličnom je igrom nadjačao Filipa Borovnjaka iz GSTK Zagreb (4-1). Na taj način ušao je u treći dan natjecanja gdje mu u četvrfinalu ždrijeb donosi još jednog „zagrebaša“, Lovra Zovka. Iako izvedba nije bila dobra kao prethodnog dana, Domagoj je nadjačao Zovka rezultatom 4-3. Polufinale mu donosi prvo nosioca turnira Jakova Jakelića iz HASTK Mladost Zagreb, gdje nije imao šanse. Kako bilo 3. mjesto na Prvenstvu Hrvatske je lijep rezultat s kojim je i Domagoj vrlo zadovoljan.

Ako tome pridodamo da je Domagoj Kramarić u paru s Aleksom Krstevskim iz Pule također dogurao do 3. mjesta, zadovoljstvo je tim veće. U polufinalu ih je nadjačao par Jakelić/Ban iz zagrebačke Mladosti, koji su očito dominantni u svojem godištu.parovi.jpgekipa.jpg

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti