EMA FUČKAR TREĆA

STK Zabok bio je domaćin pozivnog turnira 12 najboljih najmlađih kadetkinja Hrvatske. Natjecateljice su podijeljene u dvije skupine, temeljem pozicije na hrvatskoj rang listi. Po završetku natjecanja u svojoj skupini Ema je skorom 4-1 osigurala borbu za prva tri mjesta. U skupini je izgubila samo od prve s rang liste Brune Borovec iz Varaždinskog Starra. U razigravanju stigao je još jedan poraz od Dore Popec iz Jadranova. Posljednji i odlučujući meč za mjesto na postolju odigrala je protiv Jelene Vukelić iz Varaždina. Iako je izgubila prvi set, u slijedeća tri vratila je samopouzdanje i slavila 3-1.

U isto vrijeme u Žabniku kraj Varaždina najmlađi kadeti odigravali su svoj pozivni turnir. Nastupio je i Kramarić Luka. Na kraju turnira zauzeo je vrlo dobro 6. mjesto od 12 natjecatelja sa skorom 4-3.

Njegov brat Domagoj nastupao je u Osijeku na TOP-12 turniru za kadete. U dva dana natjecanja odigrao je 11 mečeva i sa skoro 3-8 zauzeo 10. mjesto. Nije baš očekivano, ali loše je počelo u subotu i bilo se teško vratiti u nastavku turnira. Bit će sigurno bolje u nastavku sezone na proljeće.

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti