Search
Close this search box.

GOSTOVANJE U PUCONCIMA

Uzvratni susret veterana obaju klubova učvrstio je prijateljske odnose. Domaćini iz Slovenije su se potrudili i lijepo nas ugostili. Zadivili su nas svojom novom sportskom dvoranom, a pogotovo posebnom malom dvoranom opremljenom sa šest stolova, namijenjenoj samo za potrebe njihovog stolnoteniskog kluba. Svakako bi smo i mi poželjeli sličnan prostor u našoj novoj dvorani koja se gradi, ali teško da će od toga biti nešto.
U sportskom dijelu možemo biti zadovoljni jer smo ovaj put malo bolje prošli pa je prva ekipa odigrala neodlučeno 10-10, a druga ekipa je pobijedila domaćine rezultatom 12-8. Rezultatski su prednjačili Miroslav Coha i Danijel Cvetko u prvoj ekipi, te Željko Šegina i Ivan Papišta u drugoj ekipi.
U poslijepodnevnim satima druženje se nastavilo uz ručak te veselu atmosferu koju je inicirao i diktirao naš Ivan Papišta. Upravo je on i njegova mala gitara bilo najveće iznenađenje za domaćina. Naravno da je dogovoren i nastavak druženja na jesen, kad će domaćinstvo biti u našoj organizaciji.

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti