Search
Close this search box.

IVAN ZELJKO PRVI NA MASTERSU

Masters je turnir koji se igra jednom godišnje i pravo nastupa ima 16 najuspješnijih sa prethodna 4 HSTS-ova turnira. Pula je bila domaćin turnira, pod imenom i u spomen na njihovog tragično preminulog trenera Deana Šešelju.

STK tova_mislav.JPGZabok je ovaj put nastupio sa 7 svojih natjecatelja. Od mlađih kategorija Domagoj Kramarić je nastupio u konkurenciji juniora, Hrvoje Martinec, Tin Grabrovečki, Mislav Posavec i Roko Rožić nastupili su u konkurenciji mlađih kadeta. U mlađim kadetkinjama je igrala Ema Fučkar. U mlađim kategorijama najuspješniji je bio Mislav Posavec koji se sa dvije pobjede i jednim tijesnim porazom od Peteka (2:3) uspio plasirati među 8 najboljih, gdje je bolji od njega bio Roko Meter iz Zagreba (0:3). Kramarić je također bio vrlo blizu plasmana među 8 najboljih u svojoj konkurenciji, ali je u odlučujućem meču protiv Maria Baneka iz Osijeka propustio veliko vodstvo u petom setu (6:1).
“Igrom nekih pojedinaca mogu biti zadovoljan, ali moram priznati da me rezultat ne zadovoljava. Mislim da neki pojedinci ubuduće mogu i moraju puno bolje.” – trener Luka Vrančić

Ivan Zeljko.jpgU seniorima je nastupio samo Ivan Zeljko, dok Luka Cvetko zbog školskih obaveza nije nastupio. Upravo je Ivan Zeljko pomalo iznenađujuće osvojio tunir. Fantastičnim nastupom stigao je do finala i tada za pobjedu na turniru uvjerljivo svladava Vjekoslava Zovka iz Osijeka 3-1. Bravo za našeg Ivana.

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti