Search
Close this search box.

IZBORNIK REPREZENTACIJE U ZABOKU

Izbornik mladih selekcija Neven Karković nastavio je s posjetima klubovima i regijama kako bi uživo vidio razvoj talentirane djece koja su budućnost hrvatskog stolnog tenisa. Na redu je bio Zabok, a zatečeno stanje izmamilo mu je osmijeh na lice.

– Zabok je postao centralna stolnoteniska sredina Zagorja čemu je najviše doprinjeo Luka Vrančić. Cijeli niz mladih igrača različitih godišta dokaz su predanog rada i ambicije koja je prvi preduvjet za stvaranje kvalitete. Na treningu sam radio sa svim igračima pojedinačno i mogu reći da sam vidio nekoliko interesantnih klinaca od kojih mi se jedan posebno svidio. Želja Luke za napretkom u znanju siguran su put za još kvalitetnije rezultate u budućnosti koje svakako treba poduprijeti – istaknuo je Neven Karković, izbornik mladih selekcija.

Na trening kampu bilo je prisutno 13 perspektivnijih stolnotenisača i stolnotenisačica, iako ih trenira oko 50-tak. – Drago nam je što Neven svoje bogato i dugotrajno iskustvo nesebično dijeli s nama, svaki njegov posjet nam je od velike koristi. Kako ima veliki utjecaj na mene kao trenera tako je i na klince ostavio vrlo pozitivan dojam. Ne bi imali ništa protiv, kao i ostali klubovi, da nas Neven posjeti i češće iako smo svjesni da to trenutno nije izvedivo – zaključio je Luka Vrančić.

Preneseno sa www.hsts.hr

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti