Search
Close this search box.

JESENSKI PRVACI

U posljednjem kolu jesenskog dijela 1. hrvatske lige-zapad ostvarene su dvije pobjede na domaćem terenu. Rezultat bi mogao sugerirati da je bilo lako, ali i najmanja sitnica mogla je tijek obje utakmice preusmjeriti. Trema pred ostvarenjem željenog bila je vidljiva na našim igračima. Uz to Luka Matković igrao je pod vrućicom, što odaje da su i sami igrači bili željni ostvariti rezultat potreban za osvajanje 1. mjesta na kraju jesenskog dijela prvenstva.

Protiv STK Velike Gorice-Stanfar Zeljko je očekivano uspješno otvorio utakmicu protiv Marka Dolibašića. Bolesni Matković pružio je vrlo dobar otpor Martinu Petroviću, ali je u tri fiksa gostujući igrač osvojio izjednačujući bod. Zatim Luka Cvetko u vrlo teškoj borbi, slavljem u petom setu, dovodi svoju ekipu u vodstvo. Već dokazano dobar par Zeljko-Cvetko povisuje na 3-1. Nakon para Ivan Zeljko pobjeđuje Martina Petrovića (3-0 u setovima) za konačnu pobjedu od 4-1.

Iako je već tada bilo izvjesno da je STK Zabok jesenski prvak, utakmica protiv STK Industrogradnje u popodnevnim satima donijela je također neizvjesnost protiv izjednačene ekipe gostiju. I ovaj put Zeljko je donio dvije pojedinačne pobjede (Vjekoslav Nemec i Petar Žuvela), pridružio mu se Luka Matković s pobjedom protiv Žuvele, dok je četvrti bod ostvario par Zeljko-Cvetko.

A što drugo reći već, bravo dečki!

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti