Search
Close this search box.

JUNIORI PETI NA PRVENSTVU HRVATSKE

Juniori su kao i kadeti zauzeli peto mjesto ekipno na Prvenstvu Hrvatske koje se održalo u Dugom Selu. Iako su počeli sa dva poraza od ekipa STK Donat Zadar (1-3) i STŠK Dugo Selo (0-3), u trećem meču su bili bolji od STK MSTC Čakovec rezultatom 3-2. Luka Cvetko, Ivan Tršinski i Domagoj Kramarić dobili su po meč i izborili ovom pobjedom borbu za peto mjesto. Makar igrači STK Srdoči iz Rijeke imaju nešto bolji ranking, istaknuo se Luka Cvetko sa dvije pobjede protiv Luke Šarčevića (3-1) i Andreja Graovca (3-1). Pobjedom protiv Karla Jovanovića pridružio mu se Domagoj Kramarić za konačnu pobjedu od 3-2. Peto mjesto realno je i zadovoljavajuće.
U pojedinačnom dijelu nastupio je samo Luka Cvetko i u vrlo teškoj skupini zauzeo je treće mjesto u krugu sa Josipom Arbanasom iz Zagreba, Karlom Štrigom iz Ljubešćice i Tomislavom Nagyjem iz Dugog Sela, što nije bilo dovoljno za nastavak natjecanja.
U parovima je Cvetko nastupio s Jakovom Jakelićem iz HSTK Mladosti, ali izgubili su od para Budek/Nagy iz Dugog Sela 2-3.

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti