Search
Close this search box.

KADETI I JUNIORI IDU NA PRVENSTVO HRVATSKE

STK Merix bio je domaćin kvalifikacijskog turnira za Prvenstvo Hrvatske za kategorije do juniorskog uzrasta. Prvog dana igrao se ekipni dio i STK Zabok je u juniorskoj konkurenciji zauzeo 1. mjesto te se bez problema plasirao na Prvenstvo Hrvatske. Uspjelo je to i kadetima osvajanjem 2. mjesta.

PH.jpgU pojedinačnoj konkurenciji Luka Cvetko (juniori) i Domagoj Kramarić (kadeti) nisu nastupili, jer su se već kvalificirali temeljem pozicije na hrvatskoj rang listi. Kroz kvalifikacije to je uspjelo i Emi Fučkar u mlađim kadetkinjama i Mislavu Posavcu u mlađim kadetima. Oboje je zauzelo 2. mjesto na današnjem kvalifikacijskom turniru.

Ivan Zeljko_Krapina.jpgU isto vrijeme u Varaždinu su seniori odigravali svoje mečeve na Prvenstvu Hrvatske u pojedinačnoj konkurenciji i u igri parova. Luka Matković nažalost ispao je u grupi, ali je zabljesnuo pobjedom nad Marinom Runjićem. Ivan Zeljko je zapeo u 1/8 finala od Filipa Čipina. Ivan je u igri parova nastupio je sa bratom Dominikom te su nesretno ispali od para Ređep-Japec iz Varaždina, nakon što su propustili iskoristiti vodstvo od 2-0 u setovima i 9-4 u petom setu.

 

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti