KLARA CAKOL DRUGA U ITALIJI

Odlične vijesti stižu iz Italije. Klara Cakol osvojila je drugo mjesto na ITTF premium turniru za juniore i kadete. Bolja u finalu od naše predstavnice bila je prva nositeljica juniorskog turnira Zhu Chengzhu iz Hong Konga sa 4:1. Klara je do finala imala trnovit put, morala je u dodatne kvalifikacije, ali nakon toga uslijedio je njen fantastičan niz. Dovoljno je reći da je na tom putu, međuostalim, svladala 11. nositeljicu Portugalku Fins, 8. nositeljicu Mađarku Imre, te naposlijetku u polufinalu i 2. nositeljicu Belgijku Lung. Cakol se dobro držala i u finalu, prva dva seta je skupo prodala svoju kožu (15:13, 12:10), potom i smanjila na 2:1, ali više od toga nije išlo.

Od ostalih naših predstavnica treba izdvojiti Dorinu Srerbnjak, koja je dogurala do osmine finala, ali ždrijeb je nije mazio. Njen daljni put spriječila je baš osvajačica turnira, Zhu Chengzhu pobjedivši sa 4:1.

S obzirom na dobre pojedinačne igre bilo je za očekivati da će tako dobro funkcionirati u paru. Cakol i Srebrnjak su dobro gurale, ali kao i u pojedinačnom dijelu na kraju su im stale prve nositeljice. U osmini finala bolje su bile Lung i Zhu Chengzhu sa 3:1.

Prenijeto sa www.hsts.hr

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti