Search
Close this search box.

KLARA CAKOL U SLOVAČKOJ

Na međunarodnom kadetskom prvenstvu Slovačke nastupila su četiri hrvatska predstavnika. U konkurenciji kadeta boje Hrvatske branili su Martin Petrović i Josip Arbanas, dok su u konkurenciji kadetkinja igrale Matea Ombla i Klara Cakol. Najvredniji rezultat su ostvarile kadetkinje u ekipnom dijelu natjecanja plasmanom u četvrtzavršnicu turnira.

U svojoj kvalifikacijskoj skupini djevojke su ostvarile tri pobjede. Pobijedile su Sloveniju 3:2, Bjelorusiju „A“ 3:1, te Austriju s čistih 3:0. U četvrt završnici su nakon velike borbe poražene od reprezentacije Njemačke „A“ 2:3.

Kadeti su u skupini zauzeli treće mjesto. Pobijedili su ekipu Srbije“ A“ 3:1, dok su poraženi od Singapura „A“ 2:3 i Rusije „C“ 1:3.

U pojedinačnom dijelu natjecanja glavni turnir su izborile Mateja Ombla i Klara Cakol kod kadetkinja, te Martin Petrović kod kadeta. Matea Ombla je u prvom kolu pobijedila Poljakinju Karolinu Lalak 3:0 u setovima, dok je u drugom kolu istim rezultatom poražena od Njemice Luise Sager. Cakol je izgubila u prvom kolu od Poljakinje Katarzyine Gabrowske 2:3 u setovima, dok je Petrović poražena od Poljaka Tomasza Kotowskog 0:3 u steovima.

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti