Search
Close this search box.

KLARA CAKOL POSTALA PRVAKINJA HRVATSKE (Ljubešćica)

Pobjedom u finalu nad Enom Botić iz STK Lokomotive Vinkovci (3-2) Klara Cakol je postala prvakinja Hrvatske u kategoriji mlađih kadetkinja. Nakon dobivenog prvog seta, došao je period krize, te je protivnica povela sa 2-1 u setovima. Međutim u 4. setu Klara je digla nivo igre, te u nastavku uvjerljivo dobila i peti set (5,-9,-4,4,4). Ranije je u ½ finalu dobila Karlu Franović iz STK Opatija 08 (3-0), a u ¼ finalu Doru Ćošić iz STK Donat Zadar (3-1).
U igri parova Klara je nastupila sa Nikom Jakopović iz STK Željezničar Varaždin. U ½ finalu su bile bolje od para Malešević-Čošić (3-1), a u finalu su izgubile od para Botić-Vrdoljak iz STK Lokomotiva Vinkovci 3:1 (-7,3,7,7).
U muškoj konkurenciji nastupio je Ivan Tršinski, međutim još je prvog dana završio natjecanje. U skupini je zauzeo 3. mjesto, pa nije izborio nastup u završnici turnira. Pobjedio je Antonia Gavran (STK Obrtnička škola – Slavonski Brod), ali je glatko izgubio od Ivana Lovreka (STK Nostro Čakovec) i Tomislava Špehara (STK Duga Resa).
Dečki (Tršinski, Cvetko, Franjčec) su nastupili i u ekipnom dijelu, ali konačno osmo mjesto svakako nije rezultat za pamćenje.

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti