Search
Close this search box.

KLARA CAKOL JE PRVAKINJA HRVATSKE

Prvenstvo Hrvatske za kadete i kadetkinje održalo se u Vinkovcima. Uz Klaru Cakol nastupio je i Luka Cvetko. Klara je prošla skupinu lagano, nastavila je pobjedom nad Anom Murat iz Dugog Sela (4-0) i Justinom Mihaljević iz Osijeka (4-0). U polufinalu je bila bolja od Vlatke Vrdoljak iz Vinkovaca također bez izgubljenog seta (4-0). U finalu ju je dočekala poznata protivnica, Matea Ombla iz Zadra. Za razliku od nekoliko posljednjih susreta, ovaj put je Klara bila uvjerljivo bolja i slavila 4-2 u setovima. Na taj način je postala pojedinačna prvakinja Hrvatske.

Luka Cvetko prošao je skupinu kao drugi, ali je odmah nakon toga u 1/8 finala izgubio od Mislava Martineka iz Dugog Sela sa 3-4 u setovima. Falilo je malo više sportske sreće za bolji rezultat, ali vjerujemo da Luka nije nesretan, jer i sam nastup na Prvenstvu Hrvatske predstavlja uspjeh, a plasman među 16 najboljih u Hrvatskoj je lijep rezultat.

klara_justinaKlara je nastupila i u igri parova sa Justinom Mihaljević iz Osijeka i stigle su do finala, gdje pomalo iznenađujuće gube od para Murat-Šantek iz Dugog Sela odnosno Ljubeščice. Luka Cvetko je nastupio u paru sa Davideom Deklevom iz Pule, ali su izgubili već u prvom kolu od para Lovrek-Sredanović iz Čakovca.

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti