Search
Close this search box.

KRAMARIĆ TREĆI NA MASTERSU

U Puli se održao dvodnevni Masters turnir pod nazivom „Memorijal Dean Šešelja“ na kojem su nastupili najuspješniji iz serije ovosezonskih HSTS-ovih turnira. Nastupilo je i naših četvero natjecatelja.

Ema Fučkar je nastupila u dvije kategorije. U najmlađim kadetkinjama Ema je u skupini izgubila od Tamare Nakić iz GSTK Zagreb (1-3), što ju je stajalo lošijeg ždrijeba u nastavku. Tako je u ¼ finala izgubila od Jelene Vukelić iz Varaždina 3-0. U starijoj kategoriji mlađih kadetkinja nije imala šanse za prolaz skupine.

Domagoj Kramarić je u kategoriji kadeta prošao grupu kao prvi, a pri tom napravio dva preokreta. Gubio je 2-0 u setovima od Karla Franjčeca i od Ignacija Jurkotića, da bi oba meča preokrenuo i dobio 3-2. Tomislava Markotića iz Osijeka dobio je 3-0, ali nije bilo baš uvjerljivo kao što rezultat pokazuje.
U nastavku je preokrenuo još jedan meč. Dorijan Kuzmić iz Pule iznenađujuće je poveo 2-0 i Domagoj je okrenuo i taj meč, ali sve je to uzelo svoj danak, pa je u ½ finalu izgubio od Johannesa Karla Antolovića iz Sv. Lovreća 1-3 te se morao zadovoljiti trećim mjestom na postolju.

Luka Cvetko je u juniorima prošao skupinu kao drugi. Izgubio je prvi meč od Maria Baneka iz Osijeka 3-0, a zatim istim rezultatom dobio Tomislava Nagya iz Dugog Sela. Iza toga je odličnom igrom svladao Matiju Hreleca iz Varaždina. Iako je u četvrtom setu propustio vodstvo od 7-2, peti set donio je pobjedu i prolaz skupine. U ¼ finala je vodio 2-1 u setovima Martina Petrovića iz Velike Gorice, ali je Petrović uspio dobiti 3-2.

U seniorima je uz Cvetka nastupio i Ivan Zeljko. Oba su zaglavila u skupini, što je za Cvetka bilo očekivano. Ivan Zeljko je izgubio od mlađeg brata Filipa, a zatim i odlučujući meč za prolaz skupine protiv Josipa Arbanasa iz GSTK Zagreb (1-3).

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti