Search
Close this search box.

KRAMARIĆ ZAUSTAVLJEN U FINALU

Na jakom međunarodnom turniru u Varaždinu “Memorijal Mirko Abramović“ nastupilo je i 15-tak naših natjecatelja, u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji. Turnir je trajao tri dana, pa su se tako ekipna natjecanja održala u petak. Osim puno dobrih mečeva i optimističnih najava za pojedinačna natjecanja nije bilo većih uspjeha. Tek je Ema Fučkar udružena u ekipu Zabok-Ljubešćica s Jasminom Klopotan iz STK Ljubešćice stigla do polufinala. Tad su nadjačane od pobjednica turnira ekipe STK Varaždin-Starr (0-3).
U pojedinačnom dijelu turnira najmlađi kadet Luka Kramarić izgubio je u 1/8 finala od Borne Peteka iz STK TIS Zagreb (1-3), Ema Fučkar zaustavljena je u ¼ finala od Marle Vidaković iz STK Vodovod Osijek (1-3).
U kadetskoj konkurenciji Domagoj Kramarić je ovaj put stigao do finala. Ipak nije uspio otići do kraja, već je izgubio finale protiv Jakova Jakelića iz HASTK Mladost iz Zagreba (0-3). Ipak na putu do finala dobio je nekoliko dobrih i jakih mečeva. Već u 1/16 finala pobijedio je Tomislava Markotića iz STK Vodovod Osijek (3-1), a zatim u osmini finala Lovru Zovka iz GSTK Zagreb (3-2). U ¼ finala nadjačao je Slovenca Taja Lavriča 3-1, a u polufinalu Antonia Burića iz STK Merix Zagreb (3-0). Zanimljivo je da je Domagoj u dva dana (petak i subota) imao skor 12-1, te da mu je ovaj poraz u finalu jedini nakon 12 pobjeda.
Domagoj Kramarić_VŽ_2015.jpgEma Fučkar_VŽ_2015.jpg

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti