Search
Close this search box.

KVALIFIKACIJSKI TURNIR ZA EKIPNO PRVENSTVO HRVATSKE

Nakon pojedinačnog održan je kvalifikacijski turnir za ekipno prvenstvo Hrvatske. STK Zabok je učestvovao sa jednom muškom i ženskom ekipom u kategorijama mlađih kadeta odnosno kadetkinja.
Dečki u sastavu Ivan Tršinski, Dalibor Hršak i Luka Cvetko su u skupinama zauzeli treće mjesto zbog poraza od STK Dugo Selo (2-3), da bi u nastavku zauzeli 5 mjesto na turniru. Ohrabruje sve bolja igra Ivana i Luke, a i Dalibor je pokazao napredak u igri.
Cure su nastupile u sastavu Klara Cakol, Karla Fruk i Mia Rasonja. Startale su porazom od ekipe STK Svete Nedjelje (0-3), koja je na kraju bila prva bez poraza. Zatim su dobile mlađahnu ekipu STK Mladost-Iskon II sa (3-0). Sa STK Mladost-Iskon I odigran je vrlo napet meč, gdje se igralo četiri dvoboja u pet setova, da bi nakraju konačan rezultat bio 3-2 za zagrepčanke. U slijedećem meču svladana je ekipa STK Dugo Selo (3-1), gdje su odlučujuće mečeve dobile Klara Cakol protiv Ingrid Stipić i Karla Fruk protiv Ane Zovko. Ta pobjeda je donijela ukupno drugo mjesto na turniru, što ih vodi na završnicu ekipnog prvenstva Hrvatske u Split.

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti