Search
Close this search box.

LUKA VRANČIĆ POBJEDNIK ZAVRŠNOG TURNIRA

Športsko društvo Tuhelj bio je domaćin završnog turnira sezone za zagorske stolnotenisače. Natjecanje koje je kroz godine preraslo u Pojedinačno prvenstvo županije za seniore održano je u prijateljskoj atmosferi, a domaćin se potrudio da se svi sudionici osjećaju ugodno. Turnir je otvorio zamjenik načelnika općine Tuhelj gosp. Mladen Hercigonja i zaželio dobrodošlicu svim sudionicima turnira. Ujedno je uručio i nagrade najboljim ekipama u netom završenim županijskim ligama.
Natjecanje je započelo mečevima po skupinama. U osam skupina nastupila su ukupno 32 natjecatelja. Nekih većih iznenađenja po skupinama nije bilo, ali je u nastavku bilo vrlo zanimljivih i kvalitetnih mečeva. Najveće iznenađenje priredio je Jurica Spaček iz Krapine pobjedom nad prvim reketom županije Lukom Cvetkom iz Zaboka. Zanimljivo je posebno da je Spaček propustio vodstvo od 2-0 u setovima i 10-4 u trećem setu, gdje je Luka uspio spasiti šest vezanih meč lopti. Iza toga je uvjerljivo dobio i četvrti set, te se očekivalo da će lako završiti meč, ali Jurica je zadržao koncentraciju i tijesno slavio u petom setu. U drugom dijelu ždrijeba probijao se 13-ogodišnji Karlo luka_tuheljFranjčec, ali je u polufinalu zaustavljen od iskusnijeg Alana Paučnika vrlo tijesno s 2-3 u setovima. U drugom polufinalu Luka Vrančić je bez problema svladao Spačeka, te je slijedilo zabočko finale. Luka je krenuo sigurno i uvjerljivo te poveo 2-0 u setovima. Alan je iskoristio opuštanje klupskog kolege i izjednačio na 2-2, a u petom setu je ipak slavio Luka Vrančić 14-12.
Pehare je najboljima uručio župan Krapinsko-zagorske županije gosp. Željko Kolar, koji je prisutnima otkrio da i sam rekreativno odigra pokoju partiju stolnog tenisa.
… REZULTATI …

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti