Search
Close this search box.

MASTERS HSTS-a

Na MASTERS turniru HSTS-a u Puli proteklog vikenda nastupilo je četvero naših igrača. Ema Fučkar je nastupila u konkurenciji mlađih kadetkinja, Luka Kramarić u mlađim kadetima, te Mislav Posavec i Hrvoje Martinec u kadetima.

Izvedba Eme Fučkar i Hrvoja Martineca je bila prema očekivanjima. Prilično dobar pristup treningu u zadnje vrijeme te njihov trud i zalaganje svakim su turnirom sve vidljiviji. Oboje je zapelo u grupnom dijelu natjecanja, što je bilo i za očekivati. Ako uzmemo u obzir da je Hrvoje Martinec tek iduće godine izlazni kadet, možemo biti osobito zadovoljni već i njegovim plasmanom na Masters, gdje nastupa 16 najboljih s hrvatskih rang lista.

Mislav Posavec je ovog puta briljirao, dobivši po prvi puta Lea Vekića (Opatija) i Brunu Peteka (STK TIS Zagreb), kojima se do ovog turnira nije uspio ni približiti. Odličnom igrom protiv već spomenute dvojice izborio je nastup u 1/4 finala, gdje je poražen od Luke Zlatkova iz Dugog Sela.

Luka Kramarić je ovog puta odigrao prilično loše te je radi toga njegov plasman na TOP-12, koji će se održati idućeg vikenda u Zagrebu, postao upitan.

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti