Search
Close this search box.

MEMORIJAL „ANTUN TOVA STIPANČIĆ“

Međunarodni turnir na kojem je nastupilo cca 300 igrača, donio je našim igračima dosta dobrih rezultata. Prvog dana su mlađi kadeti prikazali vrlo dobru igru, a najdalje je opet otišao Mislav Posavec. U četvrtfinalu je izgubio 1-3 od Lea Vekića iz Opatije. U osmini finala ispali su Tin Grabrovečki, Hrvoje Martinec i Roko Rožić. Ostali su ispali odmah nakon prolaska skupina. U juniorima Domagoj Kramarić je ispao u 1/8 finala od Jakova Jakelića iz HASTK Mladost Zagreb (1-3), a dobro je igrao i David Iveković, makar nije prošao skupinu.

Drugog dana opet se istaknula najmlađa kadetkinja Nela Krznar, koja u svojem trećem nastupu na turnirima opetovano prolazi skupinu. U nastavku natjecanja još jednom slavi, ali onda gubi od Stelle Šaš iz Koprivnice. Prvu pobjedu ostvarila je i Marta Drempetić-Hrčić.

U kategoriji kadeta odličan nastup su prikazali mlađi kadeti Mislav Posavec i Roko Rožić. Svi su prošli skupine, a malo iznenađenje je ostvario Hrvoje Martinec pobijedivši u skupini Luku Draguna iz Dugog Sela. Kadeti Petar Bašić i Jakov Tušek igrali su odlično u skupinama. Nakon skupine Jakov je ostvario još jednu pobjedu, a onda ga pobjeđuje Stjepan Škoda iz Kotoribe.

U seniorskoj konkurenciji nastupili su Luka Cvetko, Domagoj Kramarić i Ivan Zeljko. Domagoj Kramarić nije prošao skupinu, jer je u odlučujućem meču propustio vodstvo od 2-0 u setovima protiv Damira Bogdanovića iz Slavonskog Broda. Cvetko je pak prošao skupinu kao drugi, u nastavku dobio Božidara Kraljevića iz Slavonskog Broda, ali zatim u 1/8 finala propušta vodstvo od 2-1 protiv iskusnog Vjekoslava Zovka iz Osijeka. Ivan Zeljko je nakon uvjerljivog prolaza skupine olako izgubio od Franje Marelje iz Zagreba (0-3).

 

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti