MEMORIJAL „ANTUN TOVA STIPANČIĆ“

Međunarodni turnir na kojem je nastupilo cca 300 igrača, donio je našim igračima dosta dobrih rezultata. Prvog dana su mlađi kadeti prikazali vrlo dobru igru, a najdalje je opet otišao Mislav Posavec. U četvrtfinalu je izgubio 1-3 od Lea Vekića iz Opatije. U osmini finala ispali su Tin Grabrovečki, Hrvoje Martinec i Roko Rožić. Ostali su ispali odmah nakon prolaska skupina. U juniorima Domagoj Kramarić je ispao u 1/8 finala od Jakova Jakelića iz HASTK Mladost Zagreb (1-3), a dobro je igrao i David Iveković, makar nije prošao skupinu.

Drugog dana opet se istaknula najmlađa kadetkinja Nela Krznar, koja u svojem trećem nastupu na turnirima opetovano prolazi skupinu. U nastavku natjecanja još jednom slavi, ali onda gubi od Stelle Šaš iz Koprivnice. Prvu pobjedu ostvarila je i Marta Drempetić-Hrčić.

U kategoriji kadeta odličan nastup su prikazali mlađi kadeti Mislav Posavec i Roko Rožić. Svi su prošli skupine, a malo iznenađenje je ostvario Hrvoje Martinec pobijedivši u skupini Luku Draguna iz Dugog Sela. Kadeti Petar Bašić i Jakov Tušek igrali su odlično u skupinama. Nakon skupine Jakov je ostvario još jednu pobjedu, a onda ga pobjeđuje Stjepan Škoda iz Kotoribe.

U seniorskoj konkurenciji nastupili su Luka Cvetko, Domagoj Kramarić i Ivan Zeljko. Domagoj Kramarić nije prošao skupinu, jer je u odlučujućem meču propustio vodstvo od 2-0 u setovima protiv Damira Bogdanovića iz Slavonskog Broda. Cvetko je pak prošao skupinu kao drugi, u nastavku dobio Božidara Kraljevića iz Slavonskog Broda, ali zatim u 1/8 finala propušta vodstvo od 2-1 protiv iskusnog Vjekoslava Zovka iz Osijeka. Ivan Zeljko je nakon uvjerljivog prolaza skupine olako izgubio od Franje Marelje iz Zagreba (0-3).

 

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti