Search
Close this search box.

MEMORIJAL ĐURO DUBENIK

U kategoriji najmlađih kadeta nastupili su Mislav Posavec, Domagoj Gavranić, Tin Grabrovečki, Hrvoje Martinec, Roko Rožić i Luka Kramarić, za sada još uvijek bez značajnijeg uspjeha. U mlađim kadetima su nastupili s promjenjivim uspjehom Ivan Tuđa, Ivan Galac, Vid Lež, Domagoj Kramarić, Jakov Tušek i Karlo Franjčec. Rezultatom se istaknuo Franjčec koji je osvojio 3. mjesto, ovaj put uz igru na vrlo visokom nivou. Karlo je posustao u polufinalu protiv Stjepana Škode iz Kotoribe, kad je tijekom drugog seta propustio kapitalizirati prednost od 10:7. Do kraja meča se nije uspio sabrati te je na kraju izgubio meč rezultatom 2:3.
Nastupio je i prvog dana u kategoriji kadeta, te je također uz odličnu igru ostvario neke pobjede protiv dosad nedostižnih protivnika. Uz njega su nastupili u kadetima i Filip Poznić i Jana Šeb, ali bez značajnijih rezultata.
Ivan Tršinski i Luka Cvetko su se u juniorima uspjeli plasirati među 16 najboljih. Vrlo veliki napredak u igri i dalje pokazuje Tršinski, koji je ovaj put nanizao neke pobjede koje dosad nisu bile očekivane.

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti