Search
Close this search box.

MEMORIJAL „MIRKO ABRAMOVIĆ“

Na trodnevnom međunarodnom turniru u Varaždinu nastupilo je 12 naših natjecatelja u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji. U ekipnom dijelu najviše uspjeha ostvarila je juniorska ekipa u sastavu Posavec Mislav i Roko Rožić. mislav_roko.jpgU svojoj skupini nanizali su tri pobjede, a kasnije u polufinalu pobijedili su ekipu iz Dugog Sela (Dragun-Šćuric) 3-1. U finalu su ipak izgubili od kombinirane ekipe HASTK Mladosti i STŠK Dugo Selo (Meter-Zlatkov) 0-3. Ema Fučkar je u ekipi s Anom Lukez iz Vrsara stigla do polufinala kadetkinja i tako izborila postolje.

U subotu su nastupili kadeti u pojedinačnoj konkurenciji. Luka Kramarić izgubio je u osmini finala od Leona Benka (STK TIS) 0-3, ali je Ema Fučkar pobjedama nad Valentinom Piršlin (STK Koprivnica) 3-2 i Martom Novak (STK Šenkovec) 3-0 stigla do finala, gdje gubi od Zrinke Rebić (STK Zagreb) 0-3.

U nedjelju su juniori bili manje uspješni. Mislav Posavec, Luka Iveković i Hrvoje Martinec su stigli do osmine finala, ali tada gube i završavaju nastup u pojedinačnom dijelu. Ostali su ispali već nakon prolaza natjecanja po skupinama.

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti