Search
Close this search box.

MEMORIJAL MIRKO ABRAMOVIĆ

Na jakom međunarodnom turniru u Varaždinu STK Zabok je nastupio sa šest natjecatelja.

U kategoriji mlađih kadetkinja, Tena Poznić je prošla skupinu kao prvoplasirana, a treba spomenuti da je svladala i nositeljicu grupe slovenku Piu Kundih (NTK Cirkovce). Spomenutu igračicu svladala je tek u petom setu, nakon što je pri vodstvu od 2-0 u setovima imala meč loptu, koju je propustila iskoristiti. U 1/16 finala pobijedila je Lanu Horvat (STK Samobor) rezultatom 3-1, dok je u 1/8 finala poražena od Anđele Živković (STK Šibenik) rezultatom 3-1. U istoj kategoriji Zara Meić je prošla kvalifikacijsku skupinu kao drugoplasirana. U 1/16 finala je rezultatom 3-0 pobijedila Taru Kraljević (STK Graničar), ali 1/8 finala gubi od Ive Lešić Duralija (STK TIS Zagreb) 3-0.

U kategoriji kadeta Mihael Tkalčević opet pokazuje napredak u igri, no za prolazak skupine to ovaj put još nije bilo dovoljno. Skupinu nije prošao ni Vilim Belošević, kao i Matija Obad u konkurenciji mlađih juniora.

Najmlađi kadet Luka Gradiški prošao je natjecanje u skupini bez poraza, ne izgubivši niti set. U nastavku je zabilježio još jednu pobjedu protiv Antonia Šambića (STK TIS Zagreb) također 3-0, međutim u 1/4 finala zaustavljen je u meču protiv prvog nositelja turnira Šimuna Miloševića s 0-3 (HASTK Mladost Zagreb).

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti